30 x 60 tegels

Bij Pand16 vindt u een ruim assortiment aan wandtegels en vloertegels van het formaat 30 x 60, die ieder van A-kwaliteit zijn en super snel bij u geleverd worden. Om onze kwaliteitsmaatstaven te ervaren, kunt u van maandag tot en met zaterdag langskomen bij ons in de showroom. Aarzel niet en laat u adviseren door één van onze deskundige medewerkers over het juiste formaat tegel.

 

Over onze 30 x 60 tegels

Onze tegels formaat 30 x 60 zijn precies waar u naar op zoek bent. Door de geglazuurde laag op onze keramische tegels, heeft u geen last van slijtage en krassen en zult u zich na een verjaardagfeestje niet druk hoeven maken om de krassen van naaldhakken. Een ander groot probleem na een feestje in uw huis, is het vuil dat terecht komt op de vloer en er in kan gaan trekken. Ook dit probleem is op te lossen door gebruik te maken van onze 30 x 60 vloertegels. De tegels stoten vuil namelijk af, waardoor het een fluitje van een cent is om uw huis – the day after – weer schoon te krijgen.

Daarnaast zijn onze 30 x 60 vloer- en wandtegels altijd scherp geprijsd. U kunt verder zoeken, maar dezelfde prijs-kwaliteit verhouding vindt u nergens anders. Door het keramiek zijn de tegels ook nog onderhoudsvrij. Wanneer u bijvoorbeeld een parketvloer neemt is er veel onderhoud nodig en is de kans groot dat uw parket over tien jaar vervangen moet worden. Met onze houtlook tegels heeft u hier helemaal geen last van. De 30 x 60 houtlook tegels behoeven geen onderhoud, zijn niet van echt hout te onderscheiden en zijn eenvoudig te leggen.

Waar kunt u onze 30 x 60 vloer- en wandtegels inzetten?

U kunt onze 30 x 60 tegelseries inzetten in vrijwel elke ruimte. Door het kleine formaat, zijn de tegels eenvoudig te combineren met andere tegels en omdat ze rechthoekig zijn, worden ze veelal geplaatst in halfsteen-, molenwiek- en blokverband.

Badkamer tegels 30 x 60

De badkamertegel in formaat 30 x 60, word veel in badkamers gebruikt. Een bekende toepassing, is de witte wandtegel die in halfsteenverband is gelegd. Deze ziet u in veel badkamers terugkomen aan de wand. Een andere veel gebruikte toepassing, is de badkamertegel in formaat 30 x 60 die in recht verband is gelegd. Hierdoor wordt een strakke en moderne uitstraling verkregen doordat de lijnen recht op elkaar aansluiten.

 

Tegels combineren

De tegels in formaat 30 x 60 zijn te verkrijgen in verschillende looks, zoals de hout-, beton- en de natuursteen look. Natuurlijk hebben wij ook de oude vertrouwde witte 30 x 60 tegel, die veel wordt gebruikt in de badkamer. Deze is bijvoorbeeld goed te combineren met betonlook vloertegels.

Kom eens langs!

Heeft u interesse in onze 30 x 60 tegels? Kom dan eens langs in de showroom of neem dan contact op met Pand16. Onze adviseurs zorgen ervoor dat uw 30 x 60 tegel voor de perfecte uitstraling zorgt in uw huis!

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Offerte aanvragen
Contact opnemen