20 x 20 tegels

De 20 x 20 tegelseries van Pand16 zijn de smaakmakers in uw huis. Bent u op zoek naar een geschikte 20 x 20 tegel voor in uw woonkamer, slaapkamer of keuken? Kom dan naar Pand16! Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende formaten vloer- en wandtegels, die u niet kan missen. Ons assortiment is gericht op de nieuwste trends en blazen uw huis nieuw leven in.

 

Over onze 20 x 20 tegels

De tegels van het formaat 20 x 20 van Pand16 geven ieder uw huis een unieke, moderne uitstraling. Doordat onze tegels van keramiek zijn gemaakt en voorzien zijn van een glazen laag, hoeft u zich nooit zorgen te baren over krassen of slijtage. De glazuurlaag beschermt u hier tegen. Doordat de tegel goed beschermt is, is onderhoud ook niet nodig bij onze 20 x 20 tegel: hoe fijn is dat! Mede door de glazuurlaag, is de keramische tegel één van de meest duurzame tegels op dit moment en is daarom de ideale tegel voor in uw huis.

Onze tegels zijn in vele verschillende soorten te krijgen. Voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment zijn tegels met betonlook en tegels van Italiaans design. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het bij ons in de showroom.

Waar kunt u onze 20 x 20 inzetten?

De 20 x 20 tegel kan echt in elke ruimte ingezet worden, zowel als vloertegel en als wandtegel. Doordat er bij 20 x 20 tegels veel voegen te zien zijn, creëert u hiermee een landelijke sfeer. Ook de 20 x 20 tegel zijn in meerdere verbanden te leggen. Een echte klassieker is het diagonaal verband. Hierbij worden de tegels 45 graden gedraaid, en wordt een diamanteffect gecreëerd. Doordat uw ogen de lijnen volgen, die naar de hoeken van de kamer leiden, lijkt uw kamer ook een stuk groter.

 

Tegels combineren

Door het kleine formaat, is het 20 x 20 tegelformaat beter te combineren dan welk ander tegelformaat dan ook. Om een wat speelsere uitstraling te creëren, kunt u ook verschillende kleuren 20 x 20 tegels gebruiken. Door de patronen, die op veel van onze kleine tegels staan, maakt u van uw huis écht een gezellige plek. U kunt onze de tegels ook als wandtegel gebruiken op bijvoorbeeld uw keukenwand en -vloer. Wanneer u 20 x 20 wandtegels plaatst in uw huis, zijn de betonlook vloertegels misschien wel wat voor u. Deze combinatie creëert een unieke uitstraling, waar menig mens jaloers op zal zijn.

Kom eens langs!

Om onze 20 x 20 tegels in het echt te zien, kunt u langskomen bij onze showroom in Rosmalen. Kwaliteit is immers het beste te beoordelen wanneer u onze tegels kunt zien en voelen. Wilt u advies bij het betegelen van uw huis? Bij Pand16 staat er een team van medewerkers klaar om u te helpen bij het inrichten van uw huis. Laat u eens verrassen en kom langs voor een gesprek met één van onze specialisten!

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Offerte aanvragen
Contact opnemen